133521
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1. Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski. - Wyd. 3 /|bprzygot. przez J. Gawła, I. Molską, S. Zmarlickiego. - Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1980. - 441, [3] s. : il., tab., wykr. ; 24 cm.
Status dostępności:
bibl. Sieradz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 38332 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - [Wyd. 2 pt.: Mleko surowe, spożywcze, konserwy mleczne]
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej